top of page

Ervaar onze luxe luchthaven transfers

Uniek wat we aanbieden is onze 100% op tijd garantie. Tevens betaalt u bij ons altijd de afgesproken prijs, zelfs als u onverhoopt in een file terecht komt of als uw chauffeur moet omrijden wegens een wegomleiding. Bij ons zijn alle huisdieren welkom, echter moet dit tijdens het reserveren wel worden vermeld. Voor al onze diensten hanteren we geen credit card toeslagen, parkeerkosten, fooi, administratiekosten, brandstoftoeslagen, nachttoeslagen of toeristenbelasting.

unnamed.png
artoff49.png

CONTACT US ON

saint tropez transfers
saint tropez aiport transfers

Directievervoer Nice International Airport

Wanneer u op Nice arriveert staat uw chauffeur u al op te wachten bij de gate/arrival hall met onze gratis "Meet & Greet" service. Dit houdt in dat uw chauffeur uw vlucht nauwlettend in de gaten houdt en u ontvangt bij de arrival halls/gate met een naambordje waarop uw naam staat.  Zodra uw chauffeur u heeft ontvangen helpt hij met het vervoeren van uw bagage en begeleidt hij u naar de gereedstaande limousine.
Deze exclusieve service is beschikbaar op alle luchthavens in Nice, Toulon, Cannes en Europa.

inbegrepen

1922608.png
Alt-chauffeur-prive-vtc-paris-125.png.png
highway.png
38422.png
oshibori 3.png

op aanvraag

oshibori.png
oshibori 4.png
oshibori 2.png
saint tropez aiport transfers
saint tropez vip transfers

VIP Vervoer Nice

Saint Tropez airport transfers is gespecialiceerd in VIP vervoer en Zakelijk vervoer van en naar Nice Airport. VIP Travel Services is gespecialiseerd in het vervoeren van VIP gasten die aankomen met een privé vliegtuig. Uw chauffeur staat al klaar wanneer u bij het Jet Center arriveert en zorgt er voor dat u gelijk in de gereedstaande limousine kan plaatsnemen zodat u gelijk door kan naar uw bestemming. Deze service is beschikbaar van Saint Tropez, Cannes, Toulon, Nice.

Signature transfers

istockphoto-492586688-612x612.jpg

Protected VIP transfer

istockphoto-983220272-612x612.jpg

Bent u op zoek naar een speciaal en exclusief welkom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze host zal u verwelkomen bij de deur van het vliegtuig of direct bij de gate van aankomst en begeleiden via de snelle de paspoort controle (indien van toepassing) naar de bagage hal en klaarstaande limousine. Deze service is ook beschikbaar voor vertrekkende vluchten waarbij u wordt opgevangen bij de vertrekhal en wordt geholpen met het in chekken. Vervolgens wordt u begeleid via de snelle doorgang langs alle controle posten naar uw vlucht.

bottom of page